fbpx

Cine suntem?

Claudiu Dorobanțu

Product and marketing

15 ani de experiență în B2B/B2C marketing și în lansare de produse.

Foodie moment:

Pentru mine, cel mai foodie moment a fost atunci când am mers de ziua mea la un restaurant japonez de tip izikaya din Singapore. Am luat un meniu complet ce cuprindea 7-8 feluri de mâncare plus sake asortat. Nu știam cât de diversă este mâncarea japoneză si cât de subtile erau aromele și gusturile speciale.

A ajutat foarte mult că bucătarul care gătea și servea în fața ta mi-a dat foarte multe detalii despre ce urma să mănânc, la ce aromă să fiu atent și cu ce sake se potrivește. Mancarea japoneza nu înseamnă doar sushi sau ramen, trebuie să descoperi o bogăție de arome și culori cu totul exotice.

Ciprian Românașu

Technology

16 ani de experiență în dezvoltare aplicații large scale.

Foodie moment:

Prefer mâncarea gătită ca la mama acasă, preparată tradițional. Nu fac mofturi și nici nu mă impresionează ultimele tendințe, însă recunosc că oricând mă dau în vânt după un gulaș făcut cum trebuie la ceaun.

Îmi aduce aminte de copilăria în munții Harghitei. Ah, și de fumul de brad 🙂

Tiberiu Fueriu

Business development

17 ani în jurnalism / evenimente / promovare HoReCa.

Foodie moment:

Cu mai mulți ani în urmă, se întâmpla să fiu într-un tur gastronomic în Italia. După ce ne-am perindat o zi întreagă pe la nenumărate podgorii, manufacturi și fabrici de produse alimentare, seara am ajuns în sfârșit la un restaurant pentru o cină de gală.

Aceasta mi-a rămas poate cel mai bine întipărită în memorie. Și nu datorită mâncării, care, în treacăt fie spus, a fost extraordinară, ci mai ales a vinului. Lucrul care m-a intrigat a fost că la fiecare fel de mâncare, italienii ne-au servit câte un vin diferit. Asocierile au fost gândite în cele mai mici detalii, așa încât mâncarea să fie potențată de vin.

Câștigi 20 de
minute de la
”Mi-e poftă de…
la ”Poftă bună”?

 

Cu dideat te bucuri mai repede
de ce îți este poftă!

… sau accesează acum aplicația

 

și descoperă noile tale preparate preferate și ce promoții speciale mai ”gătim” pentru tine!

Cum a început dideat?
Într-un mod foarte potrivit: la masă!

Ne-am întâlnit toți trei la un restaurant mare din centrul Bucureștiului pentru a discuta despre câteva idei de afaceri și despre fiabilitatea acestora.

 

Însă, de la primirea meniului (15 minute), la plasarea comenzii (15 minute) și plata notei (15 minute) ne-am dat seama că dialogul care trebuia să aibă loc a fost întrerupt în permanență de eforturile necesare atragerii atenției staff-ului locației.

Dar cum ar fi fost dacă am fi putut…

… vedea meniul imediat ce ne așezam la masă
… comanda digital ce ne plăcea
… plăti instant nota

FĂRĂ să încercăm să fim observați

de către ospătar?

Acesta a fost punctul de plecare al dideat –

 

prima aplicație web care digitalizează modul în care ne bucurăm de mesele din oraș.

Digitalizare

pentru cei care preferă o experiență contactless simplă și instant accesibilă.

Inovație

pentru comenzi rapide și oferte speciale la restaurantele preferate.

Respect

pentru timpul nostru al tuturor.