fbpx

Politică de confidențialitate

 • Introducere

Această politică de confidențialitate („Politică”) descrie modul în care informațiile de identificare personală („Informații personale”) pe care le puteți furniza pe platforma dideat și oricare dintre produsele și serviciile aferente acestora (denumite colectiv „Servicii”) sunt colectate, protejate și utilizate. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. „Platformă” se referă la aplicația noastră dideat https://www.dideat.app/ și la site-ul nostru web https://www.dideat.ro/ unde oferim bunurile și serviciile noastre. Această Politică este un acord obligatoriu juridic între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „al dvs.”) și DIDEAT APP SRL („dideat app SRL”, „noi”, „nouă” sau „nostru”). Prin accesarea și utilizarea Serviciilor, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să respectați termenii acestei Politici. Această Politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm sau persoanelor fizice pe care nu le angajăm sau le gestionăm.

Atunci când prelucrăm date cu caracter personal, respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Legea națională (adaptată) nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor) și incluzând toate celelalte legi relevante însoțitoare și alte legislații relevante din România („Regulamentul”).

În numele dideat, dorim să vă asigurăm că abordăm protecția datelor cu caracter personal, conștientizând importanța și respectul maxim. În legătură cu datele dvs. cu caracter personal prelucrate în timpul utilizării produselor și serviciilor noastre, suntem în primul rând în poziția de operator de date cu caracter personal. Dacă există o situație în care noi (altcineva) prelucrăm datele din poziția unui operator sau procesator comun, vă vom furniza informații despre aceasta.

Principiile care trebuie prezentate se aplică prelucrării datelor referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este una care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare specific, cum ar fi numele, numărul de identificare, datele de localizare, identificatorul rețelei sau unul sau mai multe elemente specifice ale identității fizice, fiziologice, genetice, psihologice, economice, culturale sau sociale a acelei persoane fizice.

Operațiunile cu date cu caracter personale (sau fișierele acestora) sunt considerate prelucrări, în special următoarele: colectare, înregistrare, aranjare, structurare, stocare, adaptare sau modificare, recuperare, consultare, utilizare, divulgare prin transmisie, diseminare sau orice altă divulgare, aliniere sau combinare, restricționare, ștergere sau distrugere.

 • Ce date prelucrăm

Vă mulțumim că utilizați serviciile noastre, care sunt livrate digital prin intermediul aplicației web progresive dideat și/sau a site-ului web! În centrul lor, aplicațiile web progresive sunt doar aplicații web care au fost concepute astfel încât să fie capabile, fiabile și instalabile. Folosind îmbunătățiri progresive, se activează noi capabilități în motoarele de căutare moderne. Folosind lucrătorii de service și un manifest al aplicației web, aplicația dvs. web devine fiabilă și instalabilă. Dacă noile capabilități nu sunt disponibile, utilizatorii primesc în continuare experiența de bază. Acestea pot fi lansate din ecranul de pornire, andocare, bara de activități sau raftul utilizatorului. Este posibil să le căutați pe un dispozitiv și să săriți între ele cu comutatorul de aplicații, făcându-le parte a dispozitivului pe care sunt instalate. Noi funcții se deschid după instalarea unei aplicații web. Comenzile rapide de la tastatură, de obicei rezervate atunci când rulează în browser, devin disponibile. Aplicațiile web progresive se pot înregistra pentru a accepta conținut din alte aplicații sau pentru a fi aplicația implicită pentru a gestiona diferite tipuri de fișiere.

Când o aplicație web progresivă se mută dintr-o filă și se deschide într-o fereastră de aplicație independentă, transformă modul în care utilizatorii gândesc despre ea și interacționează cu aceasta. Aceasta înseamnă că puteți accesa aplicația noastră instalată prin intermediul telefonului mobil, ca o aplicație nativă sau ca un site web. Utilizarea serviciilor noastre creează interacțiuni în care sunt colectate date cu caracter personal. Dar dorim să vă asigurăm că, atunci când colectăm date cu caracter personal, facem tot posibilul să respectăm dispozițiile individuale ale regulamentului și principiile directoare ale prelucrării datelor cu caracter personal. Acestea sunt principiile legalității, corectitudinii și transparenței, limitarea scopului, minimizarea datelor, precizia, limitarea stocării, integritatea și confidențialitatea prelucrării.

În următoarea descriere a activităților noastre de prelucrare, ne referim în fiecare caz la categorii de date cu caracter personal. O categorie include mai multe date cu caracter personal, care sunt de obicei prelucrate împreună în acest scop.

În modul în care colectăm date, ne-am referi la colectarea de date pe baza modului în care colectăm date, indiferent dacă acest lucru se realizează prin intermediul aplicației instalate sau ca un site web. Pe baza modului în care colectăm date, putem identifica trei categorii de bază:

 • Colectarea automată de informații
 • Colectarea de informații cu caracter personal 
 • Date analizate și prelucrate din inițiativa noastră (publicitate, trimiterea de mesaje interne de produs).
 • Colectarea automată de informații

Când deschideți site-ul web sau utilizați aplicația mobilă, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care browserul sau dispozitivul dvs. le trimite. Aceste date pot include informații precum 

 • adresa și locația IP a dispozitivului, 
 • browser și denumirea și versiunea dispozitivului, 
 • tipul și versiunea sistemului de operare, 
 • preferințele de limbă, 
 • pagina de internet pe care o vizitați înainte de a ajunge la Servicii, 
 • orele și datele de acces și alte statistici.

Putem colecta informații despre modul în care folosiți serviciile dideat, precum:

 • timpul petrecut cu serviciile dideat,
 • informații pe care le-ați căutat privind Serviciile, 
 • informații privind comenzile pe care le-ați dat prin serviciile dideat
 • secțiunile din serviciile dideat pe care le-ați vizitat
 • produsele pe care le-ați căutat folosind serviciile dideat

Informațiile colectate automat sunt utilizate numai pentru a identifica potențialele cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea și traficul Serviciilor. Deși în mod normal nu folosim datele descrise mai sus pentru a vă identifica ca persoană fizică, uneori puteți fi recunoscut din acestea, fie izolat, fie în combinație sau în legătură cu Datele Utilizatorului. În astfel de situații, Datele Analytics pot fi, de asemenea, considerate date cu caracter personal în conformitate cu legile aplicabile și vom trata aceste date ca date cu caracter personal.

 • Colectarea de informații cu caracter personal

Puteți accesa și utiliza Serviciile fără să ne spuneți cine sunteți sau fără să dezvăluiți orice informație prin care cineva vă poate identifica ca o persoană specifică, identificabilă. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați unele dintre caracteristicile Serviciilor, vi se cere să creați un cont de utilizator. 

Când creați un cont de utilizator, ne veți furniza informațiile următoare:

 • Numele complet
 • Adresa de email 
 • Număr de telefon 
 • Date referitoare la instrumentul (instrumentele) dvs. de plată, cum ar fi numărul cardului dvs. de plată și data de expirare a cardului dvs. necesare pentru a comanda și plăti, însă nestocate de dideat, deoarece utilizăm un furnizor de servicii de plată terț pentru procesarea plăților.
 • Avem nevoie de vârsta dvs. pentru a ne asigura că nu sunteți minor.

S-ar putea să primim și să stocăm alte informații care nu sunt obligatorii pentru crearea contului, dar ni le puteți furniza pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizator, de exemplu atunci când creați un cont, publicați conținut, efectuați o achiziție sau completați orice formular online privind Serviciile. La cerere, aceste informații pot include următoarele:

 • Date de geolocalizare, cum ar fi latitudinea și longitudinea (dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de locație).
 • Fotografia de profil
 • Anumite funcții de pe dispozitivul mobil, cum ar fi galeria, accesul la cameră etc.
 • Informațiile pe care le furnizați atunci când ne evaluați serviciile sau când ne evaluați partenerii, precum și orice alte materiale pe care ni le trimiteți de bună voie, cum ar fi imagini, feedback etc.

În plus față de datele colectate de la dvs., procesăm anumite date cu caracter personal furnizate de furnizorii de servicii terți despre dvs.

Dacă aveți un profil Facebook, vă puteți înregistra pe site-ul nostru pentru a crea un cont de client sau pentru a vă înregistra utilizând plugin-ul social „Facebook Connect” al rețelei sociale Facebook, care este operat de Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, SUA („Facebook”), în cadrul așa-numitei tehnologii Single Sign On. Puteți recunoaște plugin-urile sociale ale „Facebook Connect” pe site-ul nostru web după butonul albastru cu sigla Facebook și inscripția „Autentificați-vă cu Facebook” sau „Conectați-vă cu Facebook” sau „Autentificați-vă cu Facebook” sau „Înscrieți-vă cu Facebook”.

Dacă apelați o pagină a site-ului nostru web care conține un astfel de plug-in, motorul dvs de căutare stabilește o conexiune directă cu serverele Facebook. Conținutul plugin-ului este transmis direct de pe Facebook către motorul dvs de căutare și integrat în pagină. Prin această integrare, Facebook primește informațiile pe care browserul dvs. le-a apelat la pagina corespunzătoare a site-ului nostru web, chiar dacă nu aveți un profil Facebook sau nu sunteți autentificat la Facebook. Aceste informații (inclusiv adresa dvs. IP) sunt transmise direct din browserul dvs. către un server Facebook din SUA și stocate acolo. Aceste operațiuni de prelucrare a datelor se efectuează în conformitate cu art. 6 alin. 1 (f) RGPD pe baza interesului legitim al Facebook de a afișa reclame personalizate pe baza comportamentului de navigare.

Utilizând acest buton „Facebook Connect” de pe site-ul nostru web, vă puteți autentifica sau înregistra pe site-ul nostru web folosind datele dvs. de utilizator Facebook. Numai dacă vă dați acordul expres conform art. 6 alin. 1 (a) RGPD înainte de procesul de înregistrare pe baza unei note corespunzătoare privind schimbul de date cu Facebook, vom primi informațiile generale și accesibile public stocate în profilul dvs. atunci când utilizăm butonul Facebook „Facebook Connect” de pe Facebook, în funcție de setările privind protecția datelor dvs. cu caracter personal pe Facebook. Aceste informații includ ID-ul, numele, imaginea de profil, vârsta și sexul utilizatorului.

Dorim să subliniem că, după ce s-au făcut modificări la condițiile și termenii de utilizare a protecției datelor Facebook, pozele dvs. de profil, ID-urile de utilizator ale prietenilor dvs. și lista de prieteni pot fi transferate, de asemenea, dacă au fost marcate ca „publice” în setările dvs. de confidențialitate Facebook. Datele transmise de Facebook sunt stocate și prelucrate de noi pentru crearea unui cont de utilizator cu datele necesare, dacă acesta a fost lansat de dvs. pe Facebook (titlu, prenume, prenume, adresă, țară, adresă de e-mail, data nașterii).

Acest acord poate fi revocat în orice moment prin trimiterea unui mesaj către: data.privacy@dideat.app.

Facebook Inc., cu sediul central în SUA, este certificată pentru acordul european de protecție a datelor „Privacy Shield”, care garantează conformitatea cu nivelul de protecție a datelor aplicabil în UE.

Dacă vă conectați sau vă autentificați la contul dvs. de utilizator cu contul Google, dideat va utiliza API-urile Google ale Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, 94043 SUA, (denumită în continuare „Google”). 

Dideat va necesita acces la contul dvs. Google și ar putea obține următoarele date de utilizator în următoarele scopuri:

La înscriere sau conectare („Conectați-vă cu Google”) și conectare cu Google prin Profilul dvs. personal:

 • Pentru a vă verifica adresa de e-mail și pentru a vă crea contul de utilizator pe serverele noastre pentru a lega contul dvs Google de dideat;
 • Pentru a accesa și a citi informațiile profilului contului dvs. Google pentru a prelua, utiliza și afișa numele contului Google, prenumele, numele și adresa dvs de e-mail. 

Pentru informații despre modul în care aceste terțe părți vă procesează datele, vă rugăm să parcurgeți următoarele linkuri:  Modul în care Google utilizează informațiipolitica Facebook privind datele.

Unele dintre informațiile pe care le colectăm sunt direct de la dvs. prin intermediul Serviciilor sau de la cele două părți terțe menționate mai sus, Facebook și Google. Cu toate acestea, putem colecta Informații personale despre dvs. dinalte surse, cum ar fi baze de date publice, platforme de socializare, furnizori de date terți și partenerii noștri de marketing. Informațiile personale pe care le colectăm din alte surse pot include informații demografice, cum ar fi vârsta și sexul, informații despre dispozitiv, cum ar fi adrese IP, locație, cum ar fi orașul și statul, precum și date comportamentale online, cum ar fi informații despre utilizarea dvs. de către site-urile de socializare, informații despre vizualizarea paginii și rezultate ale căutării și linkuri. Puteți alege să nu ne furnizați Informațiile dvs. personale, dar este posibil să nu puteți profita de unele dintre caracteristicile Serviciilor. Utilizatorii care nu sunt siguri cu privire la informațiile obligatorii sunt bineveniți săne contacteze.

 • Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

Procesăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri specifice, pe baza titlurilor legale valabile. Există mai multe scopuri de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal de către dideat.  Conform Regulamentului, scopurile trebuie să fie certe, exprimate în mod expres și legitime și nu trebuie prelucrate într-un mod incompatibil cu scopurile definite. Prin definirea scopului, dideat definește de ce procesează datele cu caracter personal. Unul sau mai multe dintre următoarele scopuri se pot aplica simultan:

 • Executarea contractului (temei juridic: executarea unui contract și interesul legitim conform legii în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) și articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD)):

Dideat prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea oferi Serviciile dideat în temeiul contractului dintre dvs. și dideat sau în alt mod necesar pentru executarea contractului între dvs. și dideat:

 • Identificarea părții contractante înainte de încheierea contractului (utilizatori, parteneri de afaceri).
 • Prelucrarea în cadrul încheierii unui contract.
 • Încheierea contractului.
 • Executarea contractului (furnizarea serviciului; inclusiv accesul la date anonimizate de către partenerul de afaceri).
 • Rezilierea contractului.
 • Crearea și administrarea conturilor de utilizator
 • Îndeplinirea și administrarea comenzilor
 • Predarea produselor și serviciilor
 • În general, Dideat poate prelucra și date cu caracter personal atunci când este necesar pentru un interes care este legal și important pentru dideat.
 1. Respectarea unei obligații legale (temei legal: respectarea unei obligații legale în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (c) din RGPD).

Dideat prelucrează date pentru a ne permite să ne administrăm și să ne îndeplinim obligațiile prevăzute de lege. Aceasta include datele prelucrate pentru conformitatea cu:

 • Evidența contabilă.
 • Obligații fiscale.
 • Obligații de arhivare.
 • Obligații de notificare față de autoritățile publice.
 • Prevenirea delictelor.
 • Respectarea obligațiilor noastre legale în conformitate cu reglementările Regulamentului.
 • Asigurarea conformității cu ordinea de drept din România
 1. Pentru procesarea cererilor și proceselor legale (temei juridic: interes legitim în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD )

Dideat poate prelucra datele cu caracter personal cu privire la:

 • soluționarea cererilor, 
 • colectarea datoriilor și procesele legale
 • prevenirea fraudei, utilizarea incorectă a serviciilor noastre și pentru securitatea datelor, a sistemelor și a rețelei.
 1. Pentru comunicarea și marketingul către clienți (temei juridic: interes legitim în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD )

Dideat prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru a vă contacta în legătură cu Serviciile dideat și pentru a vă informa despre orice modificări legate de acestea. Datele dvs cu caracter personal sunt de asemenea utilizate pentru a:

 • Oferi publicitate direcționată acolo unde personalizăm ofertele noastre și pentru a vă oferi servicii care sunt mai relevante pentru dvs.
 • Trimite comunicări de marketing și promoționale 
 • Dezvolta noi servicii bazate pe modele de utilizare și modele de comportament ale utilizatorilor.
 • Alte interese legitime ale dideat (temei legal: interesul legitim în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD )

De asemenea, putem procesa informații despre modul în care utilizați Serviciile dideat pentru:

 • Înregistra utilizatorii contractuali și partenerii de afaceri (gestionarea relațiilor cu utilizatorii / clienții în general).
 • Administra pagina de internet www.dideat.ro și a site-urilor fanilor pe rețelele sociale.
 • Îmbunătăți produsele și serviciile
 • Trimite informații administrative
 • Scopuri statistice (crearea de statistici generale și rapoarte).
 • Îmbunătăți funcționalitatea și adaptabilitatea la utilizatori a platformei dideat https://www.dideat.app/ și a paginii noastre de internet https://www.dideat.ro/
 • Răspunde la solicitări și oferi suport
 • Solicita feedback de la utilizatori
 • Îmbunătăți experiența utilizatorului
 • Posta mărturiile clienților
 • Executa termeni, condiții și politici
 • Rula și opera Serviciile
 • Prezenta revendicările legale ale dideat și proteja scopurile proprii.
 • Măsura traficul și evalua satisfacția vizitatorilor la profilul nostru social media corporativ (folosind instrumente analitice).
 • Trimite într-o măsură rezonabilă comunicări de marketing și promoționale și difuza publicitate direcționată (fără profiluri avansate)
 • Prelucra datele cu caracter personal de către procesatori.
 • Temeiuri legale pentru prelucrare

Prelucrarea Informațiilor dvs. personale depinde de modul în care interacționați cu Serviciile, unde vă aflați în lume. Regulamentul definește în mod direct șase titluri legale: consimțământ; executarea contractului; îndeplinirea unei obligații legale; protejarea intereselor vitale; îndeplinirea sarcinilor în interes public; interesullegitim al operatorului.

Următoarele titluri sunt utilizate de dideat:

 • Executarea contractului.
 • Îndeplinirea unei obligații legale.
 • Interesul legitim.
 • Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dacă temeiul legal pentru prelucrarea lor (sau scopul lor) încetează să mai existe, dideat nu va mai lucra cu ei. În unele părți ale Serviciilor dideat, vi se poate solicita să vă dați consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. În acest caz, datele dvs. cu caracter personal nu sunt prelucrate înainte de a vă da consimțământul și vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

 • Prevederi speciale privind partenerii dideat

Partenerii de afaceri securizați contractual (de exemplu: restaurante) („Parteneri”) au acces prin intermediul aplicației dideat la un mediu care are scopul de a-i ajuta la administrarea afacerii partenerilor în cadrul aplicației dideat. 

Acest lucru le va permite să acceseze datele comenzilor făcute utilizând platforma dideat, gestionând meniurile și alte informații relevante despre afacerea lor. Utilizarea serviciilor noastre de către parteneri ar putea crea interacțiuni în care sunt colectate date cu caracter personal. În cadrul acestei relații, am putea prelucra date cu caracter personal ale personalului partenerilor, în scopuri specifice, pe baza titlurilor legale valabile. Printre datele pe care le-am putea colecta sunt următoarele detalii ale reprezentantului partenerului de afaceri:

 • Prenume 
 • Nume
 • Postul deținut în companie
 • E-mail
 • Numărul de telefon
 • Indicația geografică a instituției 

În cazul în care Partenerul este o persoană fizică care desfășoară afaceri în conformitate cu legile în vigoare, trebuie să efectueze procese în scopul îndeplinirii contractului și a datelor cu caracter personal ale partenerului specificate în Contract:

 • Prenume și nume
 • Sediul social
 • Adresa comercială
 • Cod de identificare
 • Cod TVA
 • E-mail de contact
 • Telefon
 • Cont bancar

Colectarea și prelucrarea au loc în scopul îndeplinirii relației contractuale dintre noi și Partener (temei legal: executarea unui contract și interesul legitim conform legii în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) și art. 6 (1) (f) din RGPD ), precum și respectarea unei obligații legale (temei legal: respectarea unei obligații legale în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (c) din RGPD ). Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe durata relației contractuale și a termenelor stabilite de lege (în scopuri fiscale și financiare).

 • Facturare și plăți

Nu procesăm informații cu privire la plăți, iar interacțiunea dvs. se face numai cu operatorul respectiv al platformei de plăți. Cu toate acestea, pentru a face procesul de comandă și mai convenabil pentru dvs., vă oferim să salvați metoda de plată preferată. Stocarea acestor date necesită acordul dvs prealabil. Puteți salva datele de plată apăsând pe câmpul acord. Metoda de plată salvată este stocată și de operatorul platformei de plată și dideat nu are acces la niciuna dintre datele de plată. Utilizarea de către procesatorii de plată terți a Informațiilor dvs. personale este guvernată de politicile lor de confidențialitate care pot sau nu să conțină protecții de confidențialitate la fel de protectoare ca această Politică. Sugerăm să analizați politicile de confidențialitate respective. Vă puteți revoca consimțământul pentru viitor în orice moment, informându-ne despre acest lucru, prin e-mail, către data.privacy@dideat.app

Pagina noastră de internet www.dideat.ro este un portal web de știri online cu informații și analize ale redacției proprii și alte informații preluate de la terți și conține informații de bază despre noi și despre produsele și serviciile noastre și, așa cum este cazul cu alte site-uri web, operarea a site-ului menționat duce, de asemenea, la prelucrarea datelor cu caracter personal selectate prin identificatori de rețea emiși (online). Utilizarea unui identificator online nu înseamnă automat prelucrarea datelor cu caracter personal.  

 • Fișiere de tip cookie

Cookie-urile se numără, fără îndoială, printre cei mai cunoscuți identificatori de rețea. dideat ar putea folosi „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un cookie este un fișier text care este montat pe hard disk de către un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a livra viruși pe computerul dvs. Cookie-urile vi se atribuie în mod unic și pot fi citite doar de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul. Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera Serviciile. Puteți accepta sau respinge cookie-urile. Majoritatea motoarelor de căutare web acceptă automat cookie-uri, dar de obicei puteți modifica setările motorului de căutare pentru a refuza cookie-urile, dacă preferați. Pentru informații despre setările de confidențialitate ale browserului, accesați site-urile web ale furnizorilor acestora. Mai jos sunt legături către setările lor pentru motoarele de căutare selectate:

Serviciile dideat utilizează Google Analytics și alte servicii de analiză web pentru a compila date analitice și rapoarte despre utilizarea vizitatorilor și pentru a ne ajuta să îmbunătățim Serviciile dideat. Pentru o prezentare a Google Analytics, vizitați Google Analytics. De asemenea, este posibil să renunțați la Google Analytics cu următorul instrument de completare a browserului: Google Analytics opt-out add-on.

 • Funcția Nu urmăriți

Unele browsere încorporează o funcție Nu urmăriți care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți să vă urmărească activitatea online. Urmărirea nu este același lucru cu utilizarea sau colectarea informațiilor în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea informațiilor de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site web sau un serviciu online pe măsură ce se deplasează pe diferite site-uri web în timp. Modul în care motoarele de căutare comunică semnalul Nu urmăriți nu este încă uniform. În consecință, Serviciile nu sunt încă configurate pentru a interpreta sau răspunde la semnalele Nu urmăriți comunicate de browserul dvs. Chiar și așa, așa cum este descris mai detaliat în toată această Politică, limităm utilizarea și colectarea informațiilor dvs. personale.

 • Reclame

Este posibil să afișăm reclame online și să împărtășim informații complete și fără scop de identificare despre clienții noștri pe care noi sau agenții noștri de publicitate le colectăm prin utilizarea Serviciilor de către dvs.. Nu împărtășim agenților de publicitate informații de identificare personală despre clienți individuali. În unele cazuri, putem folosi aceste informații complete și fără scop de identificare pentru a livra reclame adaptate publicului destinat.

De asemenea, putem permite anumitor companii terțe să ne ajute să adaptăm publicitatea care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori și să colecteze și să utilizeze alte date despre activitățile utilizatorilor din Servicii. Aceste companii pot livra reclame care ar putea plasa cookie-uri și, altfel, urmări comportamentul utilizatorilor.

 • Administrarea informațiilor

Puteți șterge anumite Informații personale pe care le avem despre dvs. Informațiile personale pe care le puteți șterge se pot modifica pe măsură ce se schimbă Serviciile. Cu toate acestea, atunci când ștergeți Informații personale, putem păstra o copie a Informațiilor personale nerevizuite în evidența noastră pe durata necesară pentru a ne respecta obligațiile față de afiliații și partenerii noștri și în scopurile descrise mai jos. Dacă doriți să ștergeți Informațiile dvs. personale sau să vă ștergeți definitiv contul, puteți face acest lucru contactându-ne.

 • Dezvăluirea informațiilor

În funcție de Serviciile solicitate sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat, este posibil să contractăm cu alte companii și să partajăm informațiile dvs cu consimțământul dvs. cu terții noștri de încredere care lucrează cu noi, orice alți afiliați și filiale pe care ne bazăm pentru a vă ajuta în operarea Serviciilor disponibile. Nu partajăm Informațiile personale cu terți neafiliați. Acești furnizori de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs., cu excepția cazului în care este necesar pentru a efectua servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Putem partaja Informațiile dvs. personale în aceste scopuri numai terților ale căror politici de confidențialitate sunt în concordanță cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre cu privire la Informațiile personale. Terții respectivi primesc Informațiile personale de care au nevoie numai pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate și nu-i autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie Informații personale în scopuri proprii de marketing sau în alte scopuri.

Vom dezvălui orice Informații cu caracter personal pe care le colectăm, le utilizăm sau le primim dacă legea impune sau permite, cum ar fi să respectăm o citație sau o procedură judiciară similară și, atunci când credem cu bună credință, că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile, proteja siguranța dvs sau siguranța altora, investiga frauda sau răspunde la o cerere guvernamentală.

În cazul în care trecem printr-o tranziție comercială, cum ar fi o fuziune sau achiziție de către o altă companie, sau vânzarea activelor sale în tot sau în parte, contul dvs. de utilizator și Informațiile personale vor fi probabil printre activele transferate.

 • Păstrarea informațiilor

Vom păstra și vom utiliza Informațiile dvs. cu caracter personal pe perioada necesară pentru a ne respecta obligațiile legale, pentru a soluționa litigiile și pentru a ne pune în aplicare acordurile, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai lungă de păstrare. Putem folosi orice date complete derivate sau care încorporează Informațiile dvs. personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care vă va identifica personal. După expirarea perioadei de păstrare, Informațiile personale vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi puse în aplicare după expirarea perioadei de păstrare.

 •  Transferul informațiilor

dideat stochează datele dvs. cu caracter personal în principal în Spațiul Economic European. Cu toate acestea, avem furnizori de servicii și operațiuni în mai multe locații geografice. Ca atare, noi și furnizorii noștri de servicii vă putem transfera datele cu caracter personal sau le putem accesa în jurisdicții din afara Spațiului Economic European sau a domiciliului utilizatorului.  Vom lua măsuri pentru a ne asigura că datele cu caracter personal ale utilizatorilor primesc un nivel adecvat de protecție în jurisdicțiile în care sunt prelucrate. Oferim o protecție adecvată pentru transferurile de date cu caracter personal către țări din afara Spațiului Economic European printr-o serie de acorduri cu furnizorii noștri de servicii pe baza Clauzelor contractuale standard sau prin alte garanții adecvate.

Mai multe informații privind transferurile de date cu caracter personal pot fi obținute contactându-ne la oricare dintre adresele indicate la începutul acestui document. 

 • Drepturile utilizatorilor

Puteți exercita anumite drepturi privind informațiile dvs prelucrate de noi. În special, aveți dreptul de a face următoarele: (i) aveți dreptul de a retrage consimțământul în cazul în care v-ați dat consimțământul anterior pentru prelucrarea informațiilor dvs.; (ii) aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. dacă prelucrarea se efectuează pe o bază legală diferită de consimțământ; (iii) aveți dreptul să aflați dacă informațiile sunt prelucrate de noi, să obțineți dezvăluirea cu privire la anumite aspecte ale prelucrării și să obțineți o copie a informațiilor în curs de prelucrare; (iv) aveți dreptul de a verifica acuratețea informațiilor dvs. și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora; (v) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să restricționați prelucrarea informațiilor dvs., caz în care nu vom prelucra informațiile dvs. în niciun alt scop în afară de stocarea acestora; (vi) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să obțineți ștergerea informațiilor dvs. personale de la noi; (vii) aveți dreptul de a primi informațiile dvs. într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină și, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, să le transmiteți unui alt controler fără nici un obstacol. Această prevedere este aplicabilă cu condiția ca informațiile dvs. să fie procesate prin mijloace automate și ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dvs., pe un contract din care faceți parte sau pe obligațiile precontractuale ale acestuia.

 • Dreptul de a contesta prelucrarea

În cazul în care Informațiile cu caracter personal sunt prelucrate în interes public, în exercițiul unei autorități oficiale care ne revine sau în scopul intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări oferind un motiv legat de situația dvs. particulară pentru a justifica obiecția Trebuie să știți că, cu toate acestea, în cazul în care Informațiile dvs. personale sunt procesate în scopuri de marketing direct, vă puteți opune procesării în orice moment, fără a oferi nicio justificare. Pentru a afla dacă prelucrăm Informații personale în scopuri de marketing direct, puteți consulta secțiunile relevante din acest document.

 • DREPTURILE DVS

În calitate de rezident al Spațiului Economic European (SEE), aveți anumite drepturi de protecție a datelor și dideat app SRL își propune să ia măsuri rezonabile pentru a vă permite să corectați, să modificați, să ștergeți sau să limitați utilizarea Informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să fiți informați despre ce Informații personale deținem despre dvs. și dacă doriți ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați la data.privacy@dideat.ro. În anumite împrejurări, aveți următoarele drepturi de protecție a datelor:

 • Aveți dreptul de a solicita acces la Informațiile dvs. personale pe care le stocăm și aveți posibilitatea de a accesa Informațiile dvs. personale.
 • Aveți dreptul de a cere să corectăm orice Informații personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să completăm Informațiile personale pe care le considerați incomplete.
 • Aveți dreptul de a solicita ștergerea Informațiilor dvs. personale în anumite condiții ale acestei Politici.
 • Aveți dreptul de a contesta modul în care prelucrăm Informațiile dvs personale.
 • Aveți dreptul de a solicita restricții privind prelucrarea Informațiilor dvs. personale. Când restricționați prelucrarea Informațiilor dvs. personale, este posibil să le stocăm, dar nu le vom prelucra în continuare.
 • Când prelucrarea se efectuează prin mijloace automate și pe baza unui contract sau a unui consimțământ, aveți dreptul să primiți personal datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat și utilizat în mod obișnuit și să transmiteți în mod independent aceste date către o terță parte.
 • De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment în care dideat app SRL s-a bazat pe consimțământul dvs. pentru a procesa Informațiile dvs. personale.
 • Aveți dreptul să vă plângeți unei Autorități pentru Protecția Datelor cu privire la colectarea și utilizarea Informațiilor dvs. personale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați autoritatea locală pentru protecția datelor din Spațiul Economic European (SEE).

Cum se exercită aceste drepturi

Orice solicitare de exercitare a drepturilor dvs. poate fi direcționată către dideat app SRL prin datele de contact furnizate în acest document. Vă rugăm să rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări. Solicitarea dvs. trebuie să furnizeze suficiente informații care să ne permită să verificăm dacă sunteți persoana care pretindeți că sunteți sau că sunteți reprezentantul autorizat al persoanei respective. Trebuie să includeți suficiente detalii pentru a ne permite să înțelegem corect solicitarea și să răspundem la aceasta. Nu putem răspunde la solicitarea dvs. sau nu vă oferim Informații personale decât dacă verificăm mai întâi identitatea sau autoritatea dvs. de a face o astfel de cerere și confirmăm că Informațiile personale se referă la dvs.

 • Confidențialitatea datelor copiilor

Nu colectăm cu bună știință nicio Informație personală de la copii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți Informații personale prin intermediul Serviciilor. Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea internetului de către copiii lor și să contribuie la aplicarea acestei Politici, instruindu-i pe copiii lor să nu furnizeze niciodată Informații personale prin intermediul Serviciilor fără permisiunea lor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat Informații personale prin intermediul Serviciilor, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a consimți la prelucrarea Informațiilor dvs. personale în țara dvs. (în unele țări putem permite părintelui sau tutorelui dvs. să facă acest lucru în numele dvs.).

 • Alte prevederi 
 • Operatorii de date cu caracter personal.

Folosim diferiți operatori de date în procesarea noastră zilnică. Aceștia prelucrează datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu cerințele art. 28 RGPD numai conform instrucțiunilor noastre și nu au nicio revendicare asupra acestor date. De asemenea, monitorizăm operatorii și îi includem doar pe cei care îndeplinesc standardele noastre ridicate. Deoarece folosim diferiți operatori de date și îi schimbăm din când în când, nu este potrivit să identificăm destinatarii specifici ai informațiilor personale. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat, vom fi bucuroși să dezvăluim numele operatorului (operatorilor) utilizat(i) în acel moment, la cerere.

 • Afiliați.

Putem dezvălui informații despre dvs. afiliaților noștri în scopul de a vă putea oferi produse și servicii conexe sau suplimentare. Orice informație referitoare la dvs. pe care o furnizăm afiliaților noștri va fi tratată de acei afiliați în conformitate cu termenii acestei Politici.

 • Marketing prin email

Oferim buletine informative electronice la care vă puteți abona voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea adresei dvs. de e-mail și nu vom dezvălui adresa dvs. de e-mail către terți, cu excepția cazului în care este permis în secțiunea de utilizare și prelucrare a informațiilor sau în scopul utilizării unui furnizor terț pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom menține informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

În conformitate cu legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de la noi vor indica clar de la cine provine e-mail-ul și vor furniza informații clare despre cum să contactați expeditorul. Puteți alege să nu mai primiți buletinul nostru informativ sau e-mailurile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne. Cu toate acestea, veți primi în continuare e-mailuri tranzacționale esențiale.

 • Legături către alte resurse

Serviciile conțin legături către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale unor astfel de alte resurse sau ale unor terți. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți Serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care pot colecta Informații personale.

 • Securitatea informațiilor

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele computerului într-un mediu controlat și sigur, protejat de acces, utilizare sau divulgare neautorizată. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile într-un efort de a proteja împotriva accesului, utilizării, modificării și divulgării neautorizate a Informațiilor personale aflate sub controlul și custodia acesteia. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin internet sau rețea fără fir. Prin urmare, în timp ce ne străduim să vă protejăm Informațiile personale, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale internetului care sunt dincolo de controlul nostru; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea tuturor informațiilor și datelor schimbate între dvs. și Servicii nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau modificate în tranzit de către o terță parte, în ciuda eforturilor depuse.

 • Încălcarea datelor

Indiferent de calitatea proceselor noastre și de nivelul de securitate tehnică al serviciului nostru, securitatea datelor dvs. cu caracter personal poate fi încălcată. În cazul în care devenim conștienți că securitatea Serviciilor a fost compromisă sau Informațiile personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terțe părți ca urmare a activității externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri de securitate sau fraude, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri adecvate în mod rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, investigații și raportări, precum și notificarea și cooperarea cu organele de aplicare a legii. În cazul unei încălcări a datelor, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate dacă considerăm că există un risc rezonabil de a prejudicia utilizatorul ca urmare a încălcării sau dacă legea impune notificarea în alt mod. În acel caz, vom posta o notificare pe Servicii, vă vom trimite un e-mail.

 • Modificări și acte adiționale

Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această Politică sau termenii acesteia referitoare la Servicii, la discreția noastră și vă vom notifica cu privire la orice schimbări semnificative ale modului în care tratăm Informațiile personale. Când o vom face, vom posta o notificare în cadrul Serviciilor. De asemenea, vă putem furniza o notificare în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin intermediul informațiilor de contact pe care le-ați furnizat. Orice versiune actualizată a acestei Politici va intra în vigoare imediat după publicarea Politicii revizuite, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea continuă a Serviciilor după data intrării în vigoare a Politicii revizuite (sau a oricărui alt act specificat în acel moment) va constitui consimțământul dvs. pentru modificările respective. Cu toate acestea, nu vom folosi, fără consimțământul dumneavoastră, Informațiile dvs. personale în mod diferit în mod semnificativ de ceea ce s-a declarat în momentul colectării Informațiilor dvs. personale.

 • Acceptarea acestei politici

Recunoașteți că ați citit această Politică și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea Serviciilor sunteți de acord să respectați această Politică. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Serviciile.

 • Cum ne contactați

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Politică sau doriți să ne contactați cu privire la orice problemă legată de drepturile individuale și Informațiile dvs. personale, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact sau puteți trimite un e-mail la data.privacy@dideat.ro.

Ultima actualizare a documentului a fost în data de 3 aprilie 2021