fbpx

Termeni și condiții

 • Introducere

Bine ați venit la dideat, („platforma”), oferită de dideat App SRL („Societatea” sau „dideat”), CUI: 43947033, societate cu răspundere limitată (Societate cu Răspundere Limitată) înființată în România, cu sediul social înregistrat în strada Scriitor Gheorghe Missail, nr. 75, Sector 1, București, înregistrată în Registrul Comerțului J40/4994/19.03.2021. Acești Termeni și condiții („T&C”) reflectă modul în care funcționează activitatea dideat și guvernează modul în care utilizați aplicațiile, site-urile web, conținutul, produsele și serviciile („Serviciile”), precum și accesul dvs. la aceste servicii. Acești Termeni și condiții se aplică dvs. ca utilizator individual, utilizând aplicația din orice țară din lume.

Prin accesarea și utilizarea aplicației și a serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligat de termenii prezentului Contract. Recunoașteți că acest Contract este un contract între dvs. și dideat app SRL, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dvs. și guvernează utilizarea de către dvs. a Aplicației și Serviciilor. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, nu puteți utiliza și nu puteți accesa Aplicația. Dacă încheiați acest Contract în numele unei societăți sau al unei alte persoane juridice, declarați că aveți autoritatea de a angaja această entitate de prezentul Contract, caz în care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.” se vor referi către o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii prezentului Contract, nu trebuie să acceptați acest Contract și nu puteți accesa și utiliza aplicația și Serviciile. Acești Termeni și Condiții înlocuiesc în mod expres acordurile sau aranjamentele anterioare stabilite între Societate și dumneavoastră. Societatea își rezervă dreptul de a modifica unilateral acești Termeni și Condiții, în totalitate la discreția Societății. Termenii și Condițiile noi și complete sunt publicate de Societate pe link-ul https://www.dideat.app/documents/terms_of_service_ro.pdf. Orice modificare a Termenilor și Condițiilor intră în vigoare imediat după publicarea lor pe https://www.dideat.app/documents/terms_of_service_ro.pdf . Dacă continuați să accesați sau să utilizați aplicația după publicarea modificărilor, sunteți de acord în mod expres cu noii Termeni și Condiții. Societatea poate decide în orice moment și din orice motive să înceteze integral sau parțial furnizarea Serviciilor.

Unele Servicii pot avea termeni și condiții suplimentare, cum ar fi serviciile legate de o promoție sau o activitate. Acești termeni și condiții suplimentare trebuie să fie considerați ca parte a Termenilor și Condițiilor și completează Termenii și Condițiile și vi se vor comunica în legătură cu serviciile relevante. În cazul unui conflict privind serviciile auxiliare, termenii și condițiile suplimentare vor prevala asupra Termenilor și Condițiilor.

Unele produse și servicii vândute prin dideat, cum ar fi alcoolul sau țigările, au cerințe suplimentare de vârstă, în conformitate cu legea aplicabilă, prin urmare, limita de vârstă pentru utilizarea aplicației este de 18 ani. 

Pe lângă acești termeni, publicăm și o Politică de confidențialitate care guvernează modul în care stocăm și folosim datele dvs. Vă încurajăm să o citiți pentru a înțelege cum puteți gestiona informațiile stocate în contul dvs. Politica de confidențialitate poate fi găsită la https://www.dideat.app/documents/privacy_ro.pdf

 • Definiții

„Utilizator” sau „Tu” înseamnă orice persoană care creează un cont pe platforma dideat.

„Cont de utilizator” este contul pe care orice Utilizator îl poate crea în cadrul platformei, pentru a utiliza platforma.

„Societatea”, „Noi”, „Al nostru”, „dideat” sau „dideat app” se referă la dideat App SRL, așa cum este identificată în secțiunea Introducere a acestui document.

„Platformă” se referă la aplicația noastră dideat https://www.dideat.app/ și la pagina noastră de internet https://www.dideat.ro/  unde oferim știri online cu informații și analize ale propriei redacții și/sau alte informații preluate de la terți și care conține informații de bază despre noi și despre produsele și serviciile noastre. 

„Serviciu” sau „Servicii” înseamnă orice serviciu care poate fi furnizat și solicitat prin intermediul platformei dideat.

„Produs” sau „Produse” înseamnă orice gamă de produse și servicii oferite de partener care poate fi comandată de Utilizator prin intermediul Platformei dideat.

„Partener” înseamnă un restaurant sau alt partener de servicii sau înlocuitorul acestora care a semnat un acord de parteneriat cu dideat și care oferă produsele și serviciile sale, prin intermediul platformei dideat. 

„Comandă” înseamnă o comandă plasată de un Utilizator partenerului prin intermediul platformei dideat.

„Contract de Achiziție” înseamnă un contract pentru achiziționarea produselor și serviciilor Partenerului efectuate printr-o Comandă. În ceea ce privește Comenzile plasate prin intermediul platformei dideat, Contractul de Achiziție formează un acord obligatoriu între Partener și Utilizator.

„Politica de confidențialitate” se referă la documentul care conține regulile privind protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu care sunt prelucrate datele dvs..

„Conținut” include, fără a se limita la, text, video, audio, recenzii, imagini, fotografii, date despre locație, locuri din apropiere și toate celelalte forme de informații sau informații despre date. „Conținut utilizator” sau „Conținutul dvs.” înseamnă conținut pe care îl încărcați, îl partajați sau îl transmiteți, prin sau în legătură cu Serviciile, cum ar fi evaluări, aprecieri, recenzii, imagini, mesaje, fotografii, informații despre profil și orice alte materiale pe care le afișați public sau le-ați afișat în profilul contului dvs. de utilizator.

 • Cu ce vă putem ajuta

Vă putem ajuta cu o gamă largă de Servicii utile. Acestea sunt incluse în platforma one-stop-shop dideat. Prin intermediul platformei noastre tehnologice avansate, utilizatorii („Utilizatorul”) aplicațiilor mobile și/sau site-urilor web dideat („Platforma”) pot comanda și plăti servicii și bunuri furnizate de un partener („Partenerul”), care permite plasarea comenzii și plata pentru serviciile și bunurile sale, prin intermediul platformei dideat în temeiul unui contract cu dideat.

 • Ce puteți face 

Dacă respectați acești Termeni și Condiții, dideat vă va acorda un drept limitat, neexclusiv, revocabil și netransferabil de a:

 • accesa și utiliza platforma dideat de pe dispozitivul dvs. personal, numai pentru uz personal, necomercial. 
 • accesa serviciile promovate și funcționalitățile platformei, împreună cu dreptul de a accesa și utiliza orice conținut asociat, informații și materiale conexe disponibile numai pentru uz personal, necomercial. 

Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de către afiliații și licențiatorii dideat și dideat. Toate serviciile și funcționalitățile oferite prin intermediul platformei împreună cu toate drepturile aferente sunt și vor rămâne în proprietatea dideat. Accesarea și utilizarea Platformei nu vor conferi alte drepturi decât cele menționate în mod expres în acest document „Termeni și condiții” sau dreptul de a utiliza sau de a face referire în orice mod la numele societăților, siglelor, denumirilor produselor și serviciilor, mărcilor comerciale, mărcilor de servicii sau altor mărci comerciale proprietare aparținând dideat sau partenerilor dideat.

 • Ce nu aveți voie să faceți

Sunteți de acord să nu prestați următoarele activități:

 • Accesarea sau încercarea de a accesa orice alt cont decât Contul dvs.
 • Rularea oricăror programe sau scripturi construite care ar putea dezactiva o parte din sau toate Serviciile, indexa serviciile în mod necorespunzător, încărca serviciile, explora sau extrage altfel date din acestea sau împiedica funcționarea oricărei părți a Serviciilor. Interferarea sau întreruperea rețelelor sau siturilor de internet legate de Aplicație.
 • Analiza inversă, decompilarea sau descompunerea Serviciilor, cu excepția cazului în care este permis de legea aplicabilă.
 • Transmiterea materialelor care încurajează conduita care constituie o infracțiune; are drept rezultat răspunderea civilă sau încalcă în alt mod orice legi, reglementări sau cod de practică relevante.
 • Interferarea cu utilizarea sau folosința Aplicației de orice altă persoană.
 • Diseminarea oricărui material ilegal, hărțuitor, calomniator, abuziv, amenințător, dăunător, vulgar, obscen sau contestabil în alt mod.
 • Eliminarea oricărei informații de proprietate intelectuală, drepturi de autor sau marcă comercială din orice parte a Serviciilor.
 • Reproducerea, distribuirea, modificarea, închirierea, licențierea, expunerea publică, închirierea, vânzarea, revânzarea, transferul, prezentarea publică, transmiterea, transmiterea, difuzarea sau utilizarea în alt mod a Serviciilor în alte moduri decât cele permise în mod expres de dideat. Acest lucru se aplică, de asemenea, oricărui conținut achiziționat de pe platformă, direct sau printr-un link și include proprietatea intelectuală, indiferent dacă este protejată de drepturi de autor, mărci comerciale sau nu, disponibil și accesibil pe platformă.
 • Reproducerea sau distribuirea Conținutului, accesarea Conținutului pentru utilizare ilicită și/sau vânzarea Conținutului achiziționat.
 • În general încălcarea oricăror legi aplicabile.

Orice încălcare a restricțiilor de mai sus poate avea drept rezultat încetarea imediată a dreptului dvs. de a utiliza platforma, precum și răspunderea potențială pentru drepturile de autor și alte sancțiuni.

 • Cum se utilizează Serviciile noastre
 • Contul de utilizator și înregistrarea

Serviciile disponibile fără înregistrare sunt limitate. Pentru a utiliza majoritatea opțiunilor de serviciu, trebuie să creați un cont personal valid („Contul de utilizator”) și sunteți responsabil să îl mențineți actualizat și întreținut. Pentru a obține un cont, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • Trebuie să aveți vârsta minimă de 18 ani. 
 • Completați corect toate câmpurile obligatorii din formularul de înscriere, cum ar fi numele și prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa și/sau numărul de telefon mobil. Sunteți de acord să păstrați informații exacte, complete și la zi în contul dvs. Obțineți un cont de utilizator ca persoană fizică. 
 • Sunteți de acord să purtați singur responsabilitatea pentru toate activitățile care apar în contul dvs., fiind totodată responsabil pentru toate activitățile care apar în contul dvs. printr-o aplicație deja conectată pe un dispozitiv mobil care trebuie să fie protejat împotriva abuzurilor.
 • Sunteți de acord să păstrați în siguranță și secret numele de utilizator (adresa de e-mail actuală) și parola de acces la cont.
 • Trebuie să acceptați acest document cu Termeni și condiții, Politica de Confidențialitate privind protecția prelucrării datelor cu caracter personal și Politica privind Cookie-urile.

Dacă dideat nu oferă alt acord scris, puteți deține un singur cont. 

Dacă nu păstrați informații corecte, complete și actualizate în contul dvs., este posibil să pierdeți accesul sau permisiunea de a utiliza Serviciile sau să reziliați acest Contract în mod unilateral. Furnizarea de informații de contact false de orice fel poate duce la închiderea contului dvs. Trebuie să ne anunțați imediat despre orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau despre orice alte încălcări ale securității. Nu vom fi răspunzători pentru nicio acțiune sau omisiune din partea dvs., inclusiv pentru nicio daună de orice fel suferită ca urmare a acțiunilor sau omisiunilor respective. Putem suspenda, dezactiva sau șterge contul dvs. (sau orice parte a acestuia) dacă decidem că ați încălcat orice prevedere a prezentului Contract sau că comportamentul sau conținutul dvs. ar tinde să ne afecteze reputația și clientela. Dacă vă ștergem contul din motivele anterioare, este posibil să nu vă mai înregistrați din nou pentru Serviciile noastre. Este posibil să vă blocăm adresa de e-mail și adresa de protocol Internet pentru a împiedica înregistrarea ulterioară.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord că dideat vă poate trimite mesaje text (SMS) și/sau e-mailuri (EMAIL) ca parte a procesului de înregistrare sau ca operațiune normală în timpul utilizării Serviciilor.

 • Cerințe privind utilizatorii și conduita utilizatorilor

Serviciul este disponibil pentru persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani. Contul este individual și nu aveți voie să acordați acces la contul dvs. altor persoane, precum și să vă transferați contul către altă persoană. Recunoașteți și sunteți de acord că este o infracțiune ca orice persoană cu vârsta sub 18 ani să cumpere, sau să încerce să cumpere, alcool pe platformă, sau ca orice persoană să cumpere sau să încerce să cumpere alcool, tutun sau alte produse pentru fumat în numele oricărei persoane care nu a împlinit vârsta de are sub 18 ani. Nu veți provoca probleme, vătămări, deranjamente sau daune proprietății partenerului sau oricărei alte părți atunci când utilizați Serviciile. În unele cazuri, vi se poate cere să furnizați un ID care vă dă dreptul să utilizați și să accesați Serviciile. Sunteți de acord că, dacă refuzați să furnizați dovada identității, vi se poate refuza accesul la aplicație și permisiunea dvs. de a utiliza Serviciile ar putea fi revocată.

Un Utilizator poate raporta un alt Utilizator dacă consideră că acești Termeni și Condiții sunt încălcați.

 • Formularea Comenzilor

Utilizatorul poate plasa comenzi alegând articole din meniu. După ce ați selectat produsele sau serviciile pe care doriți să le comandați din meniul Partenerului ales și ați furnizat celelalte informații solicitate, vi se va oferi posibilitatea de a trimite Comanda dvs. numai dacă sunteți autentificat. Dacă nu v-ați autentificat sau ați creat un cont anterior, atunci nu puteți continua cu comanda dvs. ca invitat și platforma vă va cere să vă conectați sau să vă înscrieți. Este important să verificați toate informațiile pe care le introduceți și să corectați eventualele erori înainte de a trimite și plăti Comanda. 

Având în vedere natura perisabilă a ofertei, odată ce Comanda dvs. a fost trimisă și plata a fost autorizată, nu vi se va permite să modificați sau să anulați Comanda și nici nu veți avea dreptul la o rambursare. 

O comandă este trimisă partenerului nostru numai după ce plata efectuată este autorizată în mod corespunzător. Până la momentul respectiv Comanda nu va fi comunicată partenerului relevant.

După ce plata este autorizată, vă vom trimite comanda către partenerul relevant și vă vom confirma că comanda a fost primită și este în curs de procesare. Vă rugăm să rețineți că o pagină de confirmare sau orice notificare pe care o puteți vedea în Aplicație confirmă faptul că aveți un contract pentru vânzarea de Produse și Servicii cu un Partener, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că Comanda dvs. va fi îndeplinită. Îi îndemnăm pe toți Partenerii noștri să accepte toate Comenzile și în cazul refuzului de a-l comunica rapid. În cazul în care apare acest lucru (comanda dvs. este respinsă), vom elibera reținerea plății dvs. și vă vom notifica cât mai curând posibil. Cu toate acestea, rețineți că partenerii noștri ar putea respinge Comenzile în orice moment din orice motiv. În acest fel, partenerii noștri vor încălca contractul cu dvs. și orice plăți pe care le-ați făcut pentru comandă vi se vor returna. Dacă comanda este acceptată de partenerul nostru, plata va fi procesată, iar suma va fi capturată.

Platforma dideat poate fi utilizată în mod activ numai dacă autorizați platforma dideat să efectueze plăți repetate de pe cardul dvs. de credit sau de debit sau, în general, din orice mijloc de plată disponibil în aplicație. Autorizarea acestui proces poate fi efectuată prin retragerea unei plăți de 1 RON de pe cardul de plată, care este o taxă de verificare, printr-un gateway de plată online de la Stripe, verificând astfel existența cardului de plată și exactitatea informațiilor. Această autorizație acordă în mod explicit permisiunea și creează un contract cu dideat pentru a efectua plăți de pe cardul de plată specificat. Trebuie să plătiți înainte de livrarea comenzii. Pentru a asigura un sistem de cumpărături online sigur, detaliile cardului dvs. de debit/credit vor fi criptate pentru a împiedica interceptarea acestora de către terți. De asemenea, banca emitentă a cardului dvs. pe care-l dețineți poate efectua verificări de securitate și vă poate confirma plasarea comenzii. Procesorul de plăți contractat de foodpanda nu efectuează conversia valutară. Plățile sunt procesate de Stripe Payments Europe, societate cu răspundere limitată înregistrată în Irlanda la C/O A&L Goodbody, Ifsc, North Wall Quay Dublin 1., Dublin 1, Dublin.

 • Efectuarea plăților 

Atunci când comanda este validată în conformitate cu prevederile articolului 4.3 din acești Termeni de Execuție, utilizatorul este obligat să plătească partenerului pentru Comandă. dideat va facilita plata bunurilor și/sau serviciilor furnizate prin intermediul platformei dideat, unde dideat va acționa ca agent de colectare limitată pentru partenerul respectiv, cu autoritatea limitată a unui astfel de partener. Plata efectuată în acest mod va fi considerată la fel ca o plată efectuată direct de Utilizator către partener. Plata include toate impozitele aplicabile în temeiul legii. Plățile efectuate sunt definitive și nu pot fi rambursate decât dacă dideat prevede altfel. În cazul în care platforma nu confirmă plata cu succes, se va considera că nu ați plătit partenerului pentru bunurile sau serviciile furnizate de partener, de aceea trebuie să alegeți o metodă alternativă acceptabilă de plată pentru partener în platformă.

Toate plățile vor fi datorate imediat și vor fi efectuate de dideat prin intermediul platformei dideat și a gateway-ului de plată online Stripe. Datele metodei de plată utilizate de Utilizator nu vor fi accesibile pentru dideat și nici nu vor fi stocate de dideat. Administratorul datelor de plată stocate și prelucrate este Stripe. Dacă aceste date sunt utilizate în mod greșit, dideat nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea abuzivă a informațiilor despre metoda de plată, cum ar fi informațiile despre cardul de debit/credit. 

Partenerul va emite Utilizatorului o notă pentru bunurile și serviciile livrate și este obligația Utilizatorului să furnizeze toate informațiile necesare pentru emiterea facturii în conformitate cu legislația aplicabilă. Factura va fi furnizată de Partener imediat ce tranzacția este încheiată cu succes. După efectuarea plății, dideat vă va trimite prin e-mail o chitanță a plății în numele partenerului.

dideat poate oferi din când în când anumitor utilizatori oferte promoționale și reduceri care determină diferențe în sumele percepute pentru aceleași servicii sau bunuri similare sau bunuri obținute folosind Serviciile și sunteți de acord că astfel de oferte și reduceri promoționale, dacă nu și disponibile pentru dvs., nu va avea niciun efect asupra utilizării de către dvs. a Serviciilor sau a taxelor care vi se aplică.

După ce plătiți pentru serviciile sau bunurile primite de la partenerul dvs., veți putea să vă evaluați experiența și să lăsați comentarii despre acel partener în conformitate cu articolul 4.5 Conținutul utilizatorului și recenziile.

Partenerul a autorizat dideat să accepte plata online a Utilizatorilor în numele Partenerului. 

 • Conținutul utilizatorului și Recenziile 

În afară de informațiile de identificare personală, care sunt acoperite de Notificarea noastră de confidențialitate, dideat vă poate permite, la propria sa discreție, să postați, să trimiteți, să încărcați, să publicați sau să furnizați conținut și informații text, audio sau video prin intermediul Serviciilor („Conținutul Utilizatorului”). Furnizând conținutul utilizatorului către dideat, sunteți de acord că nu vom avea obligații în ceea ce privește conținutul utilizatorului și că noi și orice persoană desemnată de noi vom fi, în mod gratuit, liberi să copiem, să dezvăluim, să distribuim, să încorporăm și să folosim în orice alt fel astfel de conținut și toate datele, imaginile, sunetele, textul și alte lucruri încorporate în acesta pentru oricare și toate scopurile comerciale sau necomerciale, fără ca dideat să fie nevoit să vă anunțe pe dvs., Utilizatorul sau să obțină consimțământul dvs. Conținutul va fi considerat neconfidențial și ne-propriu.

Prin prezentul declarați și garantați că: 

 • sunteți singurul proprietar al întregului Conținut al Utilizatorului și aveți toate drepturile, licențele și acordurile necesare.
 • Conținutul Utilizatorului nu acoperă publicitatea neautorizată.
 • Conținutul Utilizatorului nu conține viruși sau alte programe nocive.
 • Conținutul dvs. de Utilizator din cadrul platformei dideat sau trimiterea de dvs. a Conținutului de Utilizator permis de acești Termeni, nu vor provoca daune, abuzuri sau încălcări ale unei proprietăți intelectuale sau drepturi de proprietate sau drepturi de protecție a datelor cu caracter personal ale terților, încălcând orice datorie către o terță parte și nu va duce la încălcarea niciunor legi sau reglementări aplicabile.
 • Conținutul Utilizatorului nu conține materiale defăimătoare, obscene sau jignitoare și nu promovează violența, rasismul, xenofobia sau discriminarea.

Actele interzise enumerate mai sus nu sunt exhaustive. Ne rezervăm dreptul (dar nu ne asumăm, cu excepția cazului în care este cerut de lege, nicio obligație) și avem singura discreție de a elimina sau edita în orice moment orice Recenzii sau alt Conținut de Utilizator postate, încărcate sau transmise pe care le considerăm că încalcă o interdicție din paragrafele de mai sus, sunt altfel inacceptabile sau ne pot expune pe noi sau orice terți la orice prejudiciu sau răspundere de orice tip, sau din orice alte motive, fără a notifica Utilizatorul. 

Evaluările sau recenziile utilizatorilor care evaluează Partenerii reflectă opiniile personale ale Utilizatorului. dideat doar permite comunicarea între Utilizatori și Parteneri și nu mediază dezacordurile dintre aceștia. Cu toate acestea, dideat ar putea elimina conținutul, la propria sa discreție, din motive care includ, dar fără a se limita la, conținutul considerat inadecvat, respingător, violent, indecent sau care încalcă acești termeni și condiții sau orice alte legi aplicabile. 

Recenziile și celelalte Conținuturi ale Utilizatorilor conținute de Aplicație sunt doar cu titlu informativ și nu constituie consultanță din partea noastră. Acestea reflectă opiniile Utilizatorilor aplicației noastre și orice declarații, sfaturi sau opinii furnizate de astfel de persoane sunt numai ale lor. În consecință, în cea mai mare măsură permisă de lege, nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere față de nicio persoană pentru Recenzii sau alte conținuturi ale utilizatorilor, inclusiv, fără limitare la, orice greșeli, defăimare, obscenitate, omisiuni sau falsuri pe care le puteți întâlni în astfel de materiale. 

 • Comunicarea cu Utilizatorul

dideat poate crea oferte promoționale pe care le puteți utiliza pentru a plăti mese și băuturi în restaurante cărora li se aplică oferte promoționale sau beneficii. dideat vă poate informa despre astfel de oferte promoționale prin e-mail sau mesaje SMS, precum și prin intermediul platformei dideat. Astfel, în sensul Regulamentului (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor), în mod explicit permiteți dideat să vă trimită aceste oferte promoționale ale terților și/sau să le afișați în Aplicație. Vă puteți retrage consimțământul de a primi astfel de oferte promoționale în orice moment. De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a obține feedback de la dvs. despre funcționarea serviciilor noastre și trimiterea de e-mailuri tranzacționale, de exemplu, chitanțe de la partenerii noștri. De asemenea, vă vom notifica din când în când cu privire la modificările importante referitoare la serviciile noastre. 

Deși platforma sau Serviciile pot furniza legături către alte resurse (cum ar fi site-uri web, aplicații pe mobil etc.), nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere cu vreo resursă legată, cu excepția cazului în care specificat aici. Unele dintre link-urile din Servicii pot fi „linkuri afiliate”. Aceasta înseamnă că, dacă faceți clic pe link și cumpărați un articol, dideat app SRL va primi un comision afiliat. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu garantăm ofertele niciunor firme sau persoane fizice sau conținutul resurselor acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul altor terțe părți. Ar trebui să examinați cu atenție declarațiile legale și alte condiții de utilizare a oricărei resurse pe care o accesați printr-un link de pe Servicii. Legătura dvs cu orice resurse alte externe este pe riscul personal.

 • Accesul la rețea și dispozitive

Sunteți responsabil de obținerea accesului la rețeaua de date necesară pentru utilizarea serviciilor. Dacă utilizați Serviciile pe un dispozitiv conectat la o rețea fără fir, este posibil să fiți taxat pentru utilizarea unei rețele de date celulare și trimiterea de mesaje text pe care trebuie să le plătiți. Sunteți responsabil de achiziționarea și actualizarea hardware-ului sau dispozitivelor compatibile care sunt necesare pentru a accesa și utiliza Serviciile și platforma, pentru a le actualiza corect. dideat nu garantează că Serviciile, sau orice parte a acestora, vor funcționa pe anumite hardware sau dispozitive. În plus, serviciile pot fi afectate de defecțiuni și întârzieri, care sunt o consecință naturală a utilizării internetului și a comunicării electronice.

 • Exactitatea și back-up-ul informațiilor

Ocazional pot exista informații despre Servicii care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierea serviciilor și a produselor, prețuri, disponibilitate, promoții și oferte. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă vreo informație privind serviciile sau produsele este inexactă în orice moment fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.). Nu ne asumăm nicio obligație de actualizare, modificare sau clarificare a informațiilor privind serviciile și produsele, inclusiv, fără a se limita la acestea, a informațiilor privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată serviciilor sau produselor nu trebuie luată pentru a indica faptul că toate informațiile despre servicii sau produse au fost modificate sau actualizate.

Nu răspundem de Conținutul aflat pe Serviciile noastre. În niciun caz nu vom fi trași la răspundere pentru nicio pierdere de Conținut. Aveți obligația exclusivă de a menține backup-ul adecvat al Conținutului dvs. Fără a aduce atingere celor de mai sus, în anumite ocazii și în anumite circumstanțe, fără nicio obligație, putem fi în măsură să restabilim o parte sau toate datele dvs. care au fost șterse de la o anumită dată și oră, când am putut face backup pentru date în scopurile noastre. Nu oferim nicio garanție că datele de care aveți nevoie vor fi disponibile.

 • Prestarea serviciilor

Dacă decideți să activați, să accesați sau să utilizați servicii terțe, vă informăm că accesul și utilizarea altor servicii sunt guvernate exclusiv de termenii și condițiile serviciilor respective și nu susținem, nu suntem responsabili sau răspunzători pentru, și nu dăm nicio declarație cu privire la vreun aspect al serviciilor respective, inclusiv, fără limitare, conținutul acestora sau modul în care gestionează datele (inclusiv datele dvs.) sau orice interacțiune între dvs. și furnizorul serviciilor respective. Renunțați în mod irevocabil la orice pretenție împotriva dideat app SRL cu privire la serviciile respective. Dideat app SRL nu este responsabil pentru daunele sau pierderile cauzate sau pretinse a fi cauzate de sau în legătură cu activarea, accesul sau utilizarea altor servicii sau dependența dvs. de practicile de confidențialitate, procesele de securitate a datelor sau alte politici ale serviciilor respective. Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați sau să vă autentificați pentru alte servicii pe platformele lor respective. Prin activarea altor servicii, autorizați în mod expres dideat să vă dezvăluie datele după cum este necesar pentru a facilita utilizarea sau activarea serviciilor respective.

Dacă utilizați aplicații dezvoltate pentru dispozitive mobile care rulează sisteme de operare Apple iOS sau Android pentru a accesa Serviciile, Apple Inc. și Google Inc. vor fi, de asemenea, beneficiari independenți ai acestui Contract. Acești beneficiari independenți nu sunt părți la prezentul Contract și nu sunt în niciun fel responsabili pentru furnizarea sau sprijinirea Serviciilor. Dacă utilizați aceste dispozitive pentru a accesa Serviciile, această utilizare este guvernată de termenii și condițiile stabilite în Termenii de execuție ai beneficiarului independent respectiv.

 • Neasumarea răspunderii. Limitarea răspunderii. Despăgubire
 • NEASUMAREA RĂSPUNDERII

SUNTEȚI DE ACORD CĂ PLATFORMA ȘI SERVICIILE NOASTRE SUNT FURNIZATE PE BAZA „ÎN STAREA ÎN CARE SE AFLĂ” ȘI „ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE” ȘI CĂ MODUL ÎN CARE UTILIZAȚI SERVICIILE ESTE EXCLUSIV PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ. DIDEAT NU-ȘI ASUMĂ NICI O RESPONSABILITATE PENTRU CALITATEA SERVICIILOR FURNIZATE DE PARTENERI ȘI NU DĂM NICI O GARANȚIE CĂ SERVICIILE VOR ÎNDEPLINI CERINȚELE DUMNEAVOASTRĂ, SAU CĂ SERVICIUL VA FI NEÎNTRERUPT, LA TIMP, SIGUR SAU FĂRĂ ERORI; NICI NU DĂM NICI O GARANȚIE CU PRIVIRE LA REZULTATELE CARE POT FI OBȚINUTE DIN UTILIZAREA SERVICIULUI SAU CU PRIVIRE LA EXACTITATEA SAU FIABILITATEA ORICĂROR INFORMAȚII OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI SAU CĂ DEFECȚIUNILE VOR FI CORECTATE. SUNTEȚI DE ACORD CĂ ORICE RISC CARE DECURGE DIN MODUL ÎN CARE UTILIZAȚI SERVICIILE SAU ORICE ALTE SERVICII SAU BUNURI ÎN LEGĂTURĂ CU PREZENTUL ACORD ESTE NUMAI RESPONSABILITATEA DVS. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ. DIDEAT DECLARĂ TOATE DECLARAȚIILE ȘI GARANȚIILE, FIE EXPRESE, INDIRECTE SAU STATUTARE, CARE NU SUNT STABILITE EXPRES ÎN ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, INCLUSIV GARANȚIILE DE VANDABILITATE, ADECVARE UNUI ANUMIT SCOP. ÎN PLUS, DIDEAT NU DĂ NICI O DECLARAȚIE, GARANȚIE SAU OBLIGAȚII PRIVIND FIABILITATEA, ACTUALITATEA, CALITATEA, ADECVAREA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR SAU A ORICĂROR SERVICII SAU BUNURI SOLICITATE PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR NOASTRE, SAU GARANȚII CĂ SERVICIILE VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU LIPSITE DE ERORI. DIDEAT NU GARANTEAZĂ CALITATEA, ADECVAREA, SIGURANȚA SAU DISPONIBILITATEA PARTENERULUI. DIDEAT NU ESTE RESPONSABIL PENTRU CONDUITA NEGLIJENTĂ A UTILIZATORULUI CARE VA DUCE LA UTILIZAREA NEAUTORIZATĂ A APLICAȚIEI DE O PERSOANĂ NEAUTORIZATĂ. RECUNOAȘTEȚI DE ASEMENEA CĂ DIDEAT NU ESTE PARTE LA RAPORTUL CONTRACTUAL ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI PARTENERI. 

 • LIMITAREA RĂSPUNDERII

ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, DIDEAT APP SRL, AFILIAȚII, ADMINISTRATORII, DIRECTORII, ANGAJAȚII, AGENȚII, FURNIZORII SAU LICENȚIATORII SĂI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE INDIRECTE, INCIDENTE, SPECIALE, EXEMPLARE, PENALIZATOARE SAU CONSECUTIVE, INCLUSIV PIERDEREA DE PROFIT, PIERDEREA DE DATE, VĂTĂMAREA PERSONALĂ SAU DAUNE ADUSE PROPRIETĂȚII ÎN LEGĂTURĂ CU SAU REZULTATE ÎN ALT MOD DIN UTILIZAREA SERVICIILOR, CHIAR DACĂ A FOST DIDEAT A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA DAUNELOR RESPECTIVE. DIDEAT NU ESTE RESPONSABIL PENTRU NICI O DAUNĂ, OBLIGAȚII SAU PIERDERI CARE DECURG DIN ORICE:

 1. ERORI, GREȘELI SAU CONȚINUT INEXACT 
 2. MODUL ÎNC ARE UTILIZAȚI SERVICIILE SAU ÎNCREDEREA ÎN SERVICII SAU INCAPACITATEA DVS DE A UTILIZA SERVICIILE
 3. ORICE TRANZACȚIE SAU RELAȚIE ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI PARTENER, CHIAR DACĂ DIDEAT A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA PRIVIND DAUNELE RESPECTIVE
 4. PIERDERE SAU DAUNE CARE POT FI SUPORTATE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA, PIERDERE SAU DAUNE CA REZULTAT AL ÎNCREDERII ÎN CARACTERUL COMPLET, EXACT SAU AL EXISTENȚEI ORICĂREI RECLAME SAU CARE ATRAG ORICE TIP DE ÎNTÂRZIERI ȘI/SAU OMISIUNI LA NIVELUL PERFORMANȚELOR REZULTATE DIN CAUZE AFLATE DINCOLO DE CONTROLUL ADECVAT AL DIDEAT. DAUNELE ADUSE BUNURILOR SAU VĂTĂMAREA PERSONALĂ, DE ORICE NATURĂ, REZULTATĂ DIN ACCESUL ȘI UTILIZAREA SERVICIILOR INCLUSIV A APLICAȚIEI MOBILE DE DVS 
 5. ORICE ACCES NEAUTORIZAT LA SERVERELE NOASTRE ȘI/SAU ORICE DATE CU CARACTER PERSONAL STOCATE ÎN ACESTEA
 6. ORICE ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETARE A TRANSMISIEI CĂTRE SAU DE LA SERVERELE NOASTRE 
 7. ORICE ERORI, VIRUȘI, CAI TROIENI SAU ALTELE ASEMENEA CARE POT FI TRANSMISE SAU PRIN SERVICII DE ORICE TERȚ
 8. ORICE PIERDERE A DATELOR DVS SAU CONȚINUT DIN SERVICII
 9. ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNĂ DE ORICE FEL REZULTATĂ DIN UTILIZAREA ORICĂREI POSTĂRI DE CONȚINUT TRANSMISĂ SAU PUSĂ LA DISPOZIȚIE ÎN ALT MOD PRIN SERVICIU, FIE PE BAZĂ DE GARANȚIE, CONTRACT, DELICT SAU ORICE ALTĂ TEORIE JURIDICĂ, ȘI INDIFERENT DACĂ PĂRȚILE DIDEAT AVERTIZEAZĂ DESPRE POSIBILITATEA DAUNELOR RESPECTIVE
 10. DIVULGAREA INFORMAȚIILOR ÎN CONFORMITATE CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII SAU POLITICA NOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE ȘI/SAU
 11. INCAPACITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE A PĂSTRA SIGURANȚA ȘI CONFIDENȚIALITATEA PAROLEI SAU A INFORMAȚIILOR DIN CONTUL DVS

DIDEAT APP SRL, AFILIAȚII, ADMINISTRATORII, DIRECTORII, ANGAJAȚII, AGENȚII, FURNIZORII SAU LICENȚIATORII SĂI nu sunt răspunzători PENTRU DAUNELE INDIRECTE, INCIDENTE, SPECIALE, EXEMPLARE, PENALIZATOARE SAU CONSECUTIVE, INCLUSIV PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE DATE, VĂTĂMARE PERSONALĂ SAU DAUNE ADUSE BUNURILOR ÎN LEGĂTURĂ CU SAU DECURGÂND ÎN ALT MOD DIN UTILIZAREA SERVICIILOR, CHIAR DACĂ DIDEAT A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA EXISTENȚEI DAUNELOR RESPECTIVE. 

DIDEAT APP SRL, AFILIAȚII, ADMINISTRATORII, DIRECTORII, ANGAJAȚII, AGENȚII, FURNIZORII SAU LICENȚIATORII SĂI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU NICI O ÎNTÂRZIERE SAU OMISIUNEA DE A REALIZA DINTR-UN MOTIV CARE NU SE AFLĂ ÎN CONTROLUL REZONABIL AL DIDEAT. ÎN NICIO ÎMPREJURARE RĂSPUNDEREA TOTALĂ A DIDEAT FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA SERVICIILE PENTRU TOATE DAUNELE, PIERDERILE ȘI CAUZELE DE ACȚIUNE NU VA DEPĂȘI SUMA DE 10 EURO (10 EUR). LIMITĂRILE ȘI EXCLUDERILE SE APLICĂ ȘI DACĂ ACEASTĂ MĂSURĂ REPARATORIE NU VĂ COMPENSEAZĂ COMPLET PENTRU ORICE PIERDERI SAU NU ÎNDEPLINEȘTE SCOPUL PRINCIPAL.

 • Compensație

Sunteți de acord cu despăgubirea și renunțarea din partea dideat și directorii, administratorii, angajații și agenții săi la răspundere pentru oricare și toate acțiunile, creanțele, pierderile, datoriile și cheltuielile (inclusiv onorariile avocaților) care decurg din sau care se referă la următoarele:

 1. modul în care utilizați serviciile sau serviciile sau bunurile obținute prin modul în care utilizați Serviciile
 2. încălcarea sau nerespectarea acestor Termeni și Condiții
 3. utilizarea conținutului de utilizator de dideat
 4. încălcarea drepturilor oricărui terț, inclusiv parteneri independenți.
 • Legea aplicabilă, soluționarea extrajudiciară a disputelor, instanțele competente

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în acești Termeni, prevederile acestui document, condițiile și restricțiile stabilite de acesta sunt reglementate de legislația română. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și a tuturor litigiilor apărute din sau referitoare la sau referitoare la prevederile Termenilor de Utilizare și / sau Conținutului Site-ului sau în cazul unor litigii în care acești Termeni de Utilizare și / sau acest site va fi considerat fapt relevant pentru astfel de litigii.

 • Alte prevederi

Utilizatorii ne pot contacta prin pagina de internet www.dideat.ro. De asemenea, utilizatorii ne pot contacta în orice moment la adresa de email: contact@dideat.app.

În cazul în care se constată că o prevedere a prezentului Contract este ilegală, nevalabilă sau neexecutorie în baza unui drept, prevederea respectivă sau o parte din aceasta nu va fi considerată ca făcând parte din acest Contract în măsura respectivă, dar legalitatea, validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi din prezentul Contract nu vor fi afectate. Într-un astfel de caz, părțile vor înlocui o dispoziție ilegală, nevalabilă sau neexecutorie (sau o parte din aceasta) cu o prevedere (sau o parte din aceasta) care este legală, valabilă și executorie și care, având în vedere conținutul și scopul prezentului Contract, are același efect ca o dispoziție ilegală, nevalabilă sau neexecutorie (sau o parte din aceasta). Acești termeni și condiții, inclusiv partea introductivă și orice termeni și condiții suplimentare, constituie întregul acord al părților cu privire la obiectul contractului și înlocuiesc și anulează orice acorduri sau aranjamente anterioare și concomitente referitoare la acest subiect.

Ultima actualizare a acestui document a avut loc la data de 23 iulie 2021